Over Nathalie

Ik studeerde in Rotterdam...

...en mocht na mijn stage op de communicatieafdeling van TUI blijven werken. Ik deed daar mijn eerste ervaring op met PR en communicatie, naast mijn studie. Toen ik eenmaal afgestudeerd was ben ik bij De Hypotheker gaan werken, waar ik van 2 super ervaren communicatie adviseurs mocht afkijken hoe je reclames maakt. Ondertussen ontmoette ik mijn (huidige) vriend en kochten we samen een huis in:

Amstelveen...

Na de verhuizing ben ik bij Vattenfall (toen nog Nuon) gaan werken. Mijn eerste klus daar was het implementeren van een nieuw intranet, daarna werkte ik in het programma voor de Digital Transformation en ik sloot mijn 5-jarige tijd bij dit bedrijf af als Brand Manager, met het doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Wat een leerzame tijd was dat, met veel trips naar Stockholm bovendien!

Moeder worden

Inmiddels was ik begin 30, waren onze 2 kinderen geboren (13 maanden na elkaar...) en had ik een deeltijd studie Marketing aan de VU afgerond tussen die 2 bevallingen in. Aan het einde van mijn 2e zwangerschapsverlof ben ik bij Pathé gaan werken als Brand- en Communicatiemanager. Super leuk natuurlijk, met al die premieres! En op werkgebied ook heel waardevol. Ik kon hier veel leren over campagnes maken. Maar (te) pittig was het wel, met een baby en een kind van 1 thuis.

Freelancen

Dus ging het roer om! Ik ben gaan freelancen. Zo had ik meer vrijheid qua werkuren en inkomen. Mijn eerste klus was bij Ahold, hoe gaaf! Ik mocht communicatieprojecten voor Albert Heijn en Etos oppakken. Daarna ben ik bij Technische Unie gaan werken als marketing campagne-adviseur. Weer een hele andere B2B branche met leuke collega's.

Friesland Boppe

In 2019 was het tijd om de drukke Randstad achter ons te laten. We zijn naar Heerenveen verhuisd. Ik vond een mooie interim-klus bij Vitens en werkte ondertussen door aan mijn webshops; de een succesvoller dan de ander.

Bij Vitens viel het me op dat ik inmiddels zelf wat minder in de picture hoef te staan en het vooral belangrijk vind om anderen te helpen. Om anderen te laten groeien. Ik was voor mezelf ook een coachingtraject gestart en als ik dat vertelde dan reageerde iedereen steevast met "Word je dan gecoached of ben jíj de coach?". Hmmm...zo had ik mezelf nog niet eerder bekeken...

MC Nathalie 

Dat was het startpunt van mijn gedachten richting MC Nathalie! Ik ben gaan uitzoeken hoe ik een leeromgeving kon opzetten en heb een programma gemaakt op basis van mijn ervaring. Bij ieder bedrijf waar ik heb gewerkt heb ik zoveel geleerd! Dat heb ik verwerkt in de training.

Ik heb gekozen voor een training voor ondernemers. Soms zie ik ondernemers namelijk worstelen met hun marketing. Het blijven hangen in 'product-denken' of niet genoeg informatie hebben om een offerte van een creatief bureau te beoordelen. En daar wil ik graag bij helpen! Ik dacht, als ik die ondernemers nou iets meer kan leren over marketing en hoe een marketeer denkt, dan hebben ze er meer zekerheid in dat ze de juiste keuzes maken. En kunnen ze beter controleren hoe ze worden geholpen door bureaus, of zelfs een groter deel zelf doen.

Mag ik jou ook helpen? Dat lijkt me leuk! Je kunt me benaderen via de Contactpagina (zie hierboven bij CONTACT).
Wil je meer weten over mijn werkervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn pagina.

Groetjes,
Nathalie Hogendoorn

 

Close

Proefles

Op welk e-mailadres wil je de proefles ontvangen?