Algemene Voorwaarden

Door mijn cursus te starten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Je vindt mijn voorwaarden hieronder. Ik heb geprobeerd ze zo begrijpelijk en leesbaar mogelijk op te stellen.

Omdat we deze overeenkomst samen aangaan, verwacht ik het volgende van je:

 • Deze website, alle content erop en extra content die ik via andere kanalen deel (zoals de Facebook groep en mijn advertenties) is mijn eigendom. Daar heb ik veel tijd in gestoken om voor jou te maken en dat mag je niet ongevraagd en zonder toestemming hergebruiken. Dit geldt ook voor mijn logo, huisstijl, stem, merknaam en andere facetten waar aan mijn producten herkend kunnen worden.
  Als je zo enthousiast bent over de content dat je die graag aan een ander zou willen aanbevelen, stuur ze dan alsjeblieft de link door; zij kunnen de cursus zelf aanschaffen. Zo gaan we eerlijk met elkaars producten om, als ondernemers onder elkaar!
 • Het is niet toegestaan om jouw inloggegevens met anderen te delen.

 • Ik doe mijn best om actuele, accurate informatie met je te delen. Ik kan je geen formele, juridische, garanties bieden dat alles klopt.
  Mocht je iets tegenkomen wat niet klopt, laat het me dan weten, dan pas ik het aan!

 • Door je in te schrijven voor een van mijn cursussen of andere diensten, ga je ermee akkoord dat ik jou e-mails stuur daarover, of met aanvullende informatie zoals nieuwe producten in de toekomst. Je hebt altijd de mogelijkheid om je uit te schrijven voor mijn e-mails op de daarvoor gebruikelijke manieren.

 • Op mijn webpagina's, inclusief social media, is het mogelijk om te reageren op posts. Als een reactie ongepast, onrelevant of aanstootgevend is, dan zal ik de opmerking verwijderen. Zo houd ik het plezier voor andere gebruikers zo hoog mogelijk. 
  Reacties die juist positief opvallen kan ik gebruiken voor in mijn eigen reclameuitingen. Ik zal dat altijd anoniem doen, of jou eerst om een akkoord vragen.

 • Het gebruik van deze website is op jouw eigen risico. Ik heb Kajabi als online software gekozen om mijn cursus bij jou aan te bieden. Kajabi is een internationaal, vooraanstaand en groot platform voor online trainingen, dat ik vertrouw. Mocht er toch iets gebeuren op het gebied van Cyber Security of storingen, dan kun je mij daar niet aansprakelijk voor houden. Ga altijd voorzichtig om met jouw eigen inloggegevens.

 • Ik zal voorzichtig omgaan met jouw gegevens, zoals contactgegevens. Ik geef deze niet door aan andere bedrijven, vanzelfsprekend.

 • Ik adviseer jou op het gebied van marketing. De keuzes die jij uiteindelijk maakt zijn aan jou zelf en daar ben ik niet verantwoordelijk voor. Alleen jij zelf kent de situatie van jouw markt, jouw eigen financiële situatie en andere omstandigheden. De adviezen die ik jou geef zijn algemeen en gebaseerd op gemiddelde situaties. Jij maakt zelf de afweging wat uiteindelijk voor jou werkt.
  Ik wil geen Amerikaanse film-situaties met aansprakelijk stellen voor dingen die jij zelf alleen onder controle hebt. Wel wil ik je zo goed mogelijk helpen, door jou informatie te geven die je kunt gebruiken om goed overwogen keuzes te maken.

 • Deze algemene voorwaarden worden van tijd tot tijd geüpdate op deze pagina. Heb je behoefte aan de actuele vorm, kijk dan even hier. 
  De huidige update dateert van 10 april 2020.

Met vriendelijke groet,

Nathalie Hogendoorn
Brand Relevant | MC Nathalie

Close

Proefles

Op welk e-mailadres wil je de proefles ontvangen?